VALTREX, Comprimate - prospect actualizat | cheiserv.ro

Zelitrex papillomavirus. Caracteristicile lui Valtrex

Zelitrex papillomavirus in afectiuni hepatice : Modificarea dozei nu este necesara la pacientii cu ciroza usoara sau moderata functia de sinteza hepatica mentinuta. Datele farmacocinetice la pacientii cu ciroza hepatica avansata functia de sinteza hepatica afectata si dovezi de sunt porto-sistemic nu indica necesitatea ajustarii dozelor, cu toate ca experienta clinica este limitata.

Dozajul la grupe speciale de pacienti: Nu se recomanda un dozaj specific.

Informatii prospect Valtrex, comprimate

Monitorizare: Nu este necesara monitorizare. Instructiuni pentru utilizare: Nu exista instructiuni speciale. Compozitie Tablete filmate, albebiconvexe, elongate, marcate valtrex sifiecare continind mg valaciclovir sub forma de valaciclovir hidroclorid mg.

Alti constituenti: celuloza microcristalina, crospovidone, povidone K9C, stearat de magneziusilica coloidala anhidra, concentrat culoare alba, carnauba vax si acid verde briliant BS E Actiune terpaeutica Clasa farmacoterapeutica: Valaciclovir, zelitrex papillomavirus antiviraleste esterul L-valina al Aciclovirului. La om, valaciclovir este rapid si zelitrex papillomavirus complet transformat in aciclovir probabil de enzime ca valaciclovir hidrolaza.

Prima etapa a fosforilarii necesita actiunea unei enzime specifice virusului. Selectivitatea este mentinuta la CMV prin fosforilare, cel putin zelitrex papillomavirus parte, fiind mediata prin fosfotransferaza genelor producatoare de UL Aceasta conditie pentru activarea aciclovir de catre o enzima specific virala, explica pe larg selectivitatea sa unica.

Viroze cutaneo-mucoase

Procesul de fosforilare este completat conversia de la mono- la trifosfat de kinaza celulara. Rar, reducerea zelitrex papillomavirus la aciclovir a fost descrisa ca un rezultat al alterarii subtile a timidinkinazei virale sau a adn polimerazei. Virulenta zelitrex papillomavirus variante seamana cu cea a tulpinii salbatice de virus.

Proprietati farmacocinetice:dupa administrarea orala, valaciclovir este bine absorbit si rapid transformat in papilloma a cellule squamose ugola. Aceasta transformare este probabil mediata de o enzima izolata din ficatul uman, de tipul valaciclovir hidrolaza.

Mult mai mult decât documente.

Profilele farmacocinetice ale valaciclovir si aciclovir sunt similare dupa doze unice sau multiple. Timpul de injumatatire plasmatic al Aciclovir dupa doze unice sau multiple de valaciclovir este de 3 ore.

treatment for intraductal papilloma

Valaciclovir este eliminat in principal ca Aciclovir si ca metabolit al Aciclovir, 9-carboximetoximetilguanina CMMGin urina. Caracteristic la pacienti: herpesul zoster nu afecteaza semnificativ farmacocinetica valaciclovir si aciclovir dupa administrarea orala de valtrex.

Contraindicatii Valtrex este contraindicat la pacientii cu hipersensibilitate la valaciclovir, aciclovir sau orice alt component al tabletei. Prevenirea transmiterii herpesului genital altor persoane Daca luati Valtrex pentru tratamentul sau prevenirea herpesului genital sau daca ati avut in trecut herpes genital trebuie sa practicati in continuare sexul protejat, incluzand utilizarea prezervativelor.

Este important sa preveniti transmiterea infectiei altor persoane. Daca aveti vezicule sau ulceratii in zona zelitrex papillomavirus, nu trebuie sa faceti sex. Sarcina si alaptarea De regula, Valtrex nu este recomandat in timpul sarcinii. Daca sunteti gravida sau credeti ca ati putea fi gravida sau daca planuiti sa ramaneti gravida, nu luati Valtrex fara sa discutati cu medicul dumneavoastra.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Valtrex poate provoca reactii adverse care zelitrex papillomavirus capacitatea de a conduce. Nu conduceti vehicule si nu folositi utilaje decat daca sunteti sigur ca nu sunteti afectat Masuri de precautie Utilizarea la pacientii in virsta: modificarea dozei nu este necesara la pacientii in virsta numai daca functia renala este serios afectata. Utilizarea in afectiuni renale : Doza de Valtrex trebuie modificata la pacientii zelitrex papillomavirus afectare semnificativa a functiei renale vezi dozajul in afectiuni renale.

le book d'ecn 309 399

Mutagenicitate: rezultatul testelor de mutagenicitate in vitro si in vivo indica faptul ca valaciclovir nu pare sa prezinte un risc genetic pentru oameni. Carcinogenicitate: Valaciclovir nu este carcinogenetic in testele biologice efectuate pe soareci si sobolani. Teratogenicitate: Valaciclovir nu este teratogenic la soareci si iepuri.

Administrarea subcutanata de valaciclovir in studii internationale omologate nu a produs efecte teratogenice la soareci si iepuri. Fertilitate: Valaciclovir nu afecteaza fertilitatea la soarecii masculi sau femele care au primit tratament oral.

Graviditate: nu exista zelitrex papillomavirus despre folosirea Valtrex in sarcina. Valtrex se va administra in sarcina doar daca potentialul beneficiu pentru mama este mai mare decat posibilul risc pentru fat. In studii prospective nu s-a observat o crestere a incidentei defectelor de nastere la aproximativ femei expuse la Aciclovir pe cale sistemica majoritatea dozelor orale erau de pana la mg pe zi in cursul zelitrex papillomavirus trimestru de sarcina, in comparatie cu incidenta la nivelul populatiei generale.

Defectele raportate au aratat ca nu exista o etiologie comuna.

Indicatii pentru Valtrex

Dupa administrarea de Zelitrex papillomavirus mg zilnic, suprafata acoperita de Aciclovir sub curba concentratiei plasmatice in functie de timp AUC este de aproximativ 4 viermii sunt demoni 5 ori mai mare decat cea rezultata in urma administrarii de Aciclovir oral mg pe zi.

Sarcina si alaptare: nu exista date disponibile despre excretia Valaciclovir in laptele matern. Se recomanda precautie daca Valtrex este administrat la femeia gravida. Aciclovir a fost detectat in laptele matern in concentratii de 0,1 ori comparativ cu concentratia plasmatica. Conducerea autoturismelor: nu sunt zelitrex papillomavirus precautii speciale. Cimetidina si probenecidul cresc concentratia plasmatica de Aciclovir in raport cu timpul, prin reducerea eliminarii renale, cu toate ca o ajustare de doza nu este necesara, datorita indexului terapeutic mare al Aciclovirului.

  1. Cum să preveniți răni de răceală: 10 pași
  2. Tratamentul infeciilor produse de virusul papilomului uman Virusul viabil i infecios a fost pus n eviden n fumul sau vaporii care se degaj n urma tratamentului cu laser sau electrocoagulrii, fiind posibiliti de contaminare a personalului medical implicat n aceste manevre.
  3. Tratarea paraziților de viermi plate
  4. Exista o crema farmacie pentru mărirea sânilor?
  5. Exista o crema farmacie pentru mărirea sânilor?
  6. Febra acut Ia adultPierre Loulergu Aspecte importante febra nu este sinonim cu infecia; unele infecii pot s nu provoace febr sau s provoace hipotermie; febra trebuie investigat cu atenie n lipsa semnelor de gravitate.
  7. Viroze cutaneo-mucoase - Free Download PDF Ebook
  8. Hpv in gat simptome

Alte medicamente, care afecteaza fiziologia renala, pot afecta nivelele plasmatice de Aciclovir. Reactii adverse Valtrex a fost bine tolerat in timpul studiilor clinice cand a fost utilizat pentru tratamentul herpesului zoster.

Valtrex, comprimate

Cele mai obisnuite reactii adverse zelitrex papillomavirus fost durerea de cap de intensitate medie si greata, dar acestea au fost raportate intr-o proportie similara la pacientii tratati cu valaciclovir, Aciclovir si placebo. Au fost raportate insuficienta renala, anemie hemolitica microangiopatica si trombocitopenie uneori in combinatie la pacientii sever imunocompromisi zelitrex papillomavirus au primit doze mari 8 g pe zi de valaciclovir pentru perioade lungi de timp in cursul studiilor clinice.

Aceste constatari au fost observate si la pacientii netratati cu valaciclovir dar care prezentau aceleasi conditii concurente. Supradozare: Semne si simptome: in prezent nu exista date disponibile despre supradozarea cu Valtrex.

zelitrex papillomavirus care este leacul tuturor viermilor

Masuri: in cazul aparitiei de simptome in urma supradozajului cu Valtrex, scaderea concentratiei sanguine zelitrex papillomavirus poate face prin hemodializa. Alte informatii: reactiile adverse la pacientii care folosesc Zovirax sunt rare. Cele mai comune reactii adverse sunt rashul cutanat si usor disconfort gastrointestinal, iar la pacientii cu afectiuni renale sau alti factori predispozanti, reactii neurologice reversibile ex. La pacientii zelitrex papillomavirus infectie HIV, caracteristicile farmacocinetice si de dispozitie, dupa administrarea orala a unei doze unice si multiple de mg sau mg valaciclovir sunt nealterate comparativ cu subiectii sanatosi.

Pastrare A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Nu utilizati Valtrex dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP.

Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului. Ce contine Valtrex Substanta activa este valaciclovir.

Fiecare comprimat contine valaciclovir mg sub forma de clorhidrat de valaciclovir.

zelitrex papillomavirus papiloame genitale

Comprimatele Valtrex de mg sunt disponibile in cutii care contin 10, 24, 30, 42, 90 sau comprimate filmate.

Acest prospect a fost aprobat in Mai Atentie Nu se recomanda administrarea de medicamente zelitrex papillomavirus consult medical. Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse. Citeste si.