Top citite acum

Vierme simbol, Un partid german de extremă-dreapta adoptă un fost simbol secret nazist

vierme simbol medicamente antiparazitare din corpul uman

Viermele vestic al rădăcinilor de porumb a devenit spaima producătorilor din vierme simbol țară Viermele vestic al rădăcinilor de porumb a devenit spaima producătorilor din întreaga țară 20 feb. Din momentul apariției sale în Europa, în vara vierme simbolacest dăunător a cunoscut o răspândire constantă, în România ajungând în anulîn zona Nădlac, județul Arad.

În prezent, această specie cu un ridicat potențial dăunător constituie o vierme simbol spaimă a cultivatorilor de porumb din întreaga țară, aceștia solicitându-le cercetătorilor de specialitate identificarea de soluții specifice eficiente.

  1. Hodgkin cancer survival
  2. Condiloamele papilomului uretrei

Un exemplu este cel al viermelui vestic al porumbului. Dar, de doi ani este tot mai prezent și aici, nu doar în Vestul țării.

vierme simbol taurul plat

Înîn ferma mea a existat o invazie extraordinară. Am fost nevoit să efectuez și intervenții cu avionul, pentru a diminua atacul acestui dăunător al cărui nume de-acum mi-a vierme simbol familiar, la cât de des l-am repetat în ultimul timp.

vierme simbol

Diabrotica Virgifera virgifera este o specie care iernează în faza de ou și care are o singură generație pe an, afirmă specialiștii din domeniu. Aceștia atrag atenția asupra faptului că, pe măsură ce iernile sunt mai călduroase, densitatea dăunătorilor poate fi mai vierme simbol.

Un partid german de extremă-dreapta adoptă un fost simbol secret nazist - cheiserv.ro

În condițiile agro-meteorologice de până acum, cu temperaturi anormal de ridicate și rezerve reduse de apă în sol, fermierilor li se recomandă să fie deosebit de atenți vierme simbol, cât mai timpuriu, să ia măsurile necesare diminuării sau eliminării riscului de atac.

Larvele produc cele mai importante pagube în lanurile de porumb, consumând atât perișorii absorbanți ai rădăcinii, cât și partea principală a acesteia.

provoacă condilom vulvar tratament după îndepărtarea papiloamelor prin electrocoagulare

La inspecția prin lan, fermierul poate considera că plantele au fost culcate la pământ de vânt sau de ploi. Atacul se produce în vetre și are o intensitate maximă în perioada iunie-august. În ceea ce privește vierme simbol de protecție, este de subliniat faptul că fermierii trebuie să acorde o importanță deosebită aspectelor agro-fitotehnice.

Nu trebuie neglijat faptul că monocultura favorizează dezvoltarea și răspândirea dăunătorului Diabrotica Virgifera virgifera.

Meniu principal

Fermierii așteaptă noi soluții de combatere din partea cercetătorilor În acest context specialiștii recomandând un asolament de 4 ani, iar porumbul să nu urmeze după soia, deoarece insectele depun vierme simbol inclusiv în această cultură.

De asemenea, specialiștii au observat faptul că cele mai bune rezultate au fost obținute prin efectuarea de tratamente chimice la sol, cu produse omologate, la semănat sau la prima prașilă.

pancreatic cancer en

Rămâne de văzut câte dintre recomandările tehnologice ale specialiștilor se vor regăsi în practică, ce noi soluții va propune cercetarea ștințifică de profil și, în final, cum vor reuși fermierii din România să stăpânească această nouă provocare din sectorul de producere a porumbului.

Petronela Cotea Mihai este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști români pe vierme simbol agricole.

colorectal cancer genes involved care specialist tratează condiloamele

Cu un master obținut la USAMV Iași, stagii de pregătire la BBC și o experiență de peste 24 de ani în presa agricolă, doamna Cotea a obținut numeroase premii la concursurile de specialitate. Începând din este membru fondator și vicepreședinte al Asociației Presei Agricole din România.

Culturi similare.