Traducere "gaurii" în engleză

Vierme preliminare, Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus!...

Conținutul

  Cercetatorii din Cluj au inventat sangele artificial.

  tratamentul helmintiaselor la adulți ce inseamna giardiaza?

  Solutia contine apa, saruri si o proteina Autor: Stirileprotv. Radu Silaghi-Dumitrescu, face, de sase ani, cercetari de laborator pentru a produce sange artificial, util in cazul unor interventii chirurgicale in care se pierde vierme preliminare sange vierme preliminare in cazul accidentelor, potrivit Mediafax.

  Silaghi-Dumitrescu a declarat ca specialistii clujeni au reusit sa creeze o reteta de sange artificial vierme preliminare care nu are culoarea rosie, ci poate deveni chiar incolor - iar testele preliminare pe soareci au rezultate incurajatoare.

  Solutia contine vierme preliminare, saruri si o proteina - hemeritrina, extrasa din viermii marini, iar in unele preparate se adauga albumina, o alta proteina, ca agent de protectie fata de agentii de stres. Citește și Ftalatii din cosmetice si BPA-ul din ochelarii de soare, periculosi pentru femeile insarcinate "Din lucram la aceste experimente si avem si o finantare speciala din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii.

  vierme preliminare

  Ideea este un deziderat la care s-au gandit multi in lume, sangele artificial, care trebuie sa aiba o caracteristica pe care o consider importanta, si anume rezistenta la stres. Unicitatea vierme preliminare din vierme preliminare unor viermi marini, care se numeste hemeritrina, tot pe baza de fier, ca hemoglobina din sangele nostru, dar care este mult mai vierme preliminare la factorii de stres.

  Noi credem ca acesta este secretul succesului si motivul pentru care toti cei care au incercat sa produca sange artificial au esuat in testele clinice din cauza vierme preliminare secundare ce implica factorii de stres din sange, cum ar fi apa oxigenata, al carei nivel din sange depinde mult de boli, stres, efort fizic", a detaliat cercetatorul clujean.

  vierme preliminare

  Potrivit acestuia, la testele de laborator retetele se dovedesc rezistente la factorii de stres mecanic si chimic, iar in testele preliminare pe animale par sa nu dezvolte toxicitatea care apare in alte produse. Soarecii tratati cu sangele artificial «Made in Cluj» au ramas indiferenti, si asta e tot ce ne dorim, nu vierme preliminare sa fie mai bine ca inainte, ci, pur si simplu, sa nu prezinte semne de inflamatie, de boala.

  Raspunsul e DA. Primarii, ca ordonatori de credite, au vina cea mai mare. Consilierii, deși puteau propune proiecte serioase, pe partid, au dovedit doar incompetență. Ca să fiu blînd Toți cei enumerați au știut și știu de problemele grave ale rețelei de apă a orașului Buhuși.

  Scopul final este sa nu existe reactii de respingere a sangelui artificial de catre organismul uman, care exista acum la anumite produse", a explicat Radu Silaghi-Dumitrescu.

  Potrivit acestuia, dupa finalizarea testelor pe animale, cand specialistii vor fi convinsi suta la suta ca nu exista nicio dovada de toxicitate, se va putea incerca testarea pe oameni. Sursa: Mediafax.

  vierme preliminare mâncărime din verucile genitale cum se elimină