Gaură de vierme

Vierme energetic. Tahion - Wikipedia, Vierme energetic

Conținutul

  Apariţia virusului de computer Stuxnet, etichetat de către unii experţi ca "prima super-armă informatică din lume", a crescut posibilitatea unui război în spaţiul virtual.

  papillomavirus debut grossesse o que e oxiurus sintomas

  Se presupune că "viermele" cibernetic ar fi lovit luna trecută un echipament industrial computerizat din Iran. Însuşi regimul de la Teheran a admis că atacul ar fi fost unul deliberat, lansat de către unul dintre duşmanii Iranului pentru a zădărnici controversatul program nuclear al Republicii Islamice.

  vierme energetic

  Stuxnet are ca ţintă sistemele de control industriale fabricate de compania germană Siemens, adesea folosite în vierme energetic energetice şi reţelele de utilităţi.

  Prezenţa acestui virus a fost semnalată şi în China, unde a afectat milioane de computere din întreaga ţară.

  care înlătură condiloamele

  Ameninţarea acestor viruşi, ce au ca ţintă sistemele industriale şi care acţionează precum o nouă armă de război, a fost luată foarte serios în calcul de către Alianţa Nord-Atlantică, NATO apreciind ca utilă adăugarea războiului cibernetic vierme energetic Articolul 5, cel vierme energetic se referă la protecţia reciprocă a membrilor.

  NATO, care a mai fost ţinta unor atacuri minore din partea unor hackeri sârbi în timpul războiului din Kosovo dinintenţionează să aducă în discuţie aceste atacuri cibernetice în cadrul summitului de la Lisabona ce va avea loc luna viitoare.

  vierme energetic

  În vreme ce un atac informatic clasic produce daune majore sistemelor, trecerea la faza cibernetică a războaielor ar însemna lansarea de vierme energetic de tipul Stuxnet ca salve de deschidere pentru tradiţionalele invazii sau atacuri cu bombe.

  Efectul a fost minim, însă atacul a fost prevestitor.

  vierme energetic enterobioza helmintiaza

  Viitoarele conflicte vor avea atât o dimensiune fizică, cât şi una virtuală", a conchis Reveron.