schistosoma

Paraziti schistosom

Conținutul

  Larvele parazitare de tipul Schistosoma provoacă această boală care poate produce leziuni ale organelor interne sau chiar decesul persoanei infectate.

  squamous papilloma on lip tenita unde stresul

  Cu toatea acestea, voluntarii le-au permis cercetătorilor să le implanteze în mână 20 de altfel de larve, potrivit The Independent Paraziti schistosom ajunse în paraziti schistosom gazdei, oamenii de ştiinţă conduşi de doctorul specializat în boli infecţioase, Meta Roestenberg, de la Centrul Universitar Leiden din Olanda, monitorizează voluntarii timp de 3 luni.

  Cu ajutorul acestui studiu, se speră că se va descoperi un vaccin pentru această boală care poate cauza durere cronică şi poate afecta ficatul, rinichii şi vezica urinară. Celor 17 voluntari li se vor preleva mostre de sânge săptămânal pentru a verifica dacă viermii se mai afla în viaţă.

  simptomele copilului hpv virus symptoms in females

  Dacă o moleculă numită CAA va fi găsită în sângele lor, atunci va rezulta că aceştia încă trăiesc. În cadrul acestui experiment medical s-au folosit doar viermi masculi, pentru că aceştia nu pot depune larve, iar voluntarii nu vor avea niciun simptom.

  paraziti schistosom

  După 3 luni, vor scăpa de infecţie cu ajutorul unui medicament paraziti schistosom praziquante. Totuşi, unele persoane au criticat acest studiu, precizând că voluntarii se expun unui anumit risc, iar la finalul acestui experiment nu le garantează nimeni paraziti schistosom viermii vor fi eliminaţi din corp.

  Citește și Daniel Colley, om de ştiinţă de la Universitatea Georgia, a declarat pentru revista Sciene: "Nu m-aş oferi voluntar pentru asemenea studiu medical, iar dacă aş avea copii, nu i-aş sfătui să o facă".

  medic care tratează viermii papilloma occhio sintomi