Bebeluşii cu paraziţi intestinali au şanse mai mici să devină alergici

Paraziți alergici

Conținutul

  Ce sunt alergenii? Alergenii sunt substantele care va fac sa stranutati, sa tusiti sau sa va curga nasul.

  paraziți alergici viermii rotunzi sunt hermafrodite

  Alergenii pot fi impartiti paraziți alergici cinci categorii: paraziți alergici, injectabili, de contact, infectanti si, tipul care da cele mai mari batai de cap, inhalati.

  Alergenii ingerati includ orice poate fi mancat sau baut, cum ar fi alimentele, bauturile sau medicamentele. Alergenii injectabili reprezinta orice este injectat in organism, medicamente sau vaccinuri.

  oxiuros tratamiento parasitos

  Muscaturile sau intepaturile de animale sau insecte pot de asemenea introduce alergeni in organism, prin penetrarea pielii. Alergenii de contact includ substante care ating sau vin in contact cu pielea, cum ar fi imbracamintea, plantele, metalele, lemnul, lotiunile si produsele din piele naturala sau sintetica. Alergenii infectanti sunt organisme care fie infecteaza corpul fie cresc in mod normal la nivelul lui, paraziți în engleză duc la simptome de alergie.

  centre detoxifiere romania

  Acestia includ bacterii, ciuperci si paraziti cum paraziți alergici fi viermii sau protozoarele. Alergenii inhalatori sunt particule din aer, inclusiv polenurile, mucegaiurile, parul de animale, praful, medicamentele inhalatorii si chiar parfumurile.

  Alergenii cei mai des intalniti Polenul.

  paraziți alergici ce medicament este bun pentru viermi