Produse asemanatoare

Helmintologie 2020

Conținutul

  Embed: Institutul de Zoologie al Academiei de Știinte a Moldovei, fără curent electric după producerea incendiului La o săptămână de la producerea incendiului la Institutul de Zoologie al Academiei de Știinte a Moldovei, instituția încă nu a fost conectată la curent electric.

  helmintologie 2020 can warts on tongue be treated

  Angajații muncesc fără energie electrică sau merg în teren. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a mers, astăzi, într-o vizită la Institutul de zoologie pentru a afla care este situația.

  helmintologie 2020 paraziți în tratamentul ochiului uman

  Cel mai afectat a fost etajul patru, unde sunt aproape 60 de birouri și laboratoare, care au fost inundate în timpul stingerii incendiului. Totodată, angajații instituției nu cunosc helmintologie 2020 au fost defectate și utilajele. În helmintologie 2020 curentului electric, acestea nu pot fi verificate.

  ulcer slăbit între degete enterobiasis nitazoxanida

  Laboranții secției de parazitologie au reușit să salveze colecția de insecte care are peste 50 de ani. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Monica Babuc, a inspectat instituția și a dat asigurări că rezultatele expertizei privind cauzele izbucnirii incendiului vor fi cunoscute în curând.

  Doi vom efectua toate reparațiile necesare care țin de securitatea muncii în laboratoare", a spus directorul Institutului de Zoologie al AȘM, Ion Toderaș.

  helmintologie 2020 viermii de colon sunt paraziți

  Incendiul a izbucnit pe acoperișul Institutului de Zoologie, în data de 20 aprilie. Focul a afectat trei mii de metri pătrați din acoperiș. Directorul instituției a declarat că suma prejudiciului se ridică la cincii milioane de lei.

  giardia simptome sânge în scaun metode de curățare a intestinelor de paraziți

  Știri din aceeași categorie.