Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant

Detoxicolon comprimate. Detoxicolon, Dacia Plant, 60 comprimate

Conținutul

  DetoxiColon, 60 cpr, Dacia Plant [] Purificare intestinala si detoxifiere - Sistem detoxicolon comprimate Detoxicolon comprimate este un produs natural, cu efecte intense conceput pentru detoxifierea si accelerarea tranzitului intestinal.

  vaccino papilloma virus adulto

  Formula sa concentrata se bazeaza pe actiunea sinergica a 15 plante medicinale, completata eficient de mineralul zeolit.

  Contribuie la - eliminarea toxinelor din intestin, este detoxifiant al colonului - actiune rapida si eficienta - eliminarea florei de putrefactie si de fermentatie din intestin - metoda accesibila de curatare a intestinelor; - cresterea senzatiei de satietate — fibrele vegetale se dilata in tractul detoxicolon comprimate, reducand pofta de mancare; - armonizarea greutatii corporale, putand fi administrat ca adjuvant in curele de slabire; - protectia mucoasei gastroduodenale, fiind un pansament gastroduodenal; - reducerea absorbtiei glucidelor, colesterolului si trigliceridelor din intestin; - accelerarea tranzitului intestinal.

  Prezentare: 60 comprimate Bebe Tei intelege detoxifiere bila informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra detoxicolon comprimate.

  tratament cu caras pentru paraziți

  Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

  scapi de viermi intestinali natural