Cría de gusanos de seda probioticele cu doză mare sunt paraziți

Curățători paraziți

Conținutul

  Oamenii de ştiinţă au filmat rechinii din largul coastei filipineze în timp ce aceştia vizitau munţi curățători paraziți, cunoscuţi fiind ca habitat al peştilor curăţători.

  curățători paraziți papilloma intraduttale e allattamento

  Aceştia mănâncă paraziţii şi pielea moartă aflate pe rechinii-vulpe. Foto: descopera. Comportamentul prezentat de rechini de-a lungul timpului confirmă presupunerile cercetătorilor, conform cărora rechinii frecventează această zona doar pentru a fi curăţaţi.

  paraziți cu două gazde human papillomavirus vaccine three

  Oamenii de ştiinţă descriu cum rechinii se poziţionează în zona în care se află peştii sanitari din familia Labridae şi îşi lasă curățători paraziți jos coada pentru a se face mai atrăgători. Timp de 45 de minute aceştia înoată foarte încet, cu o viteză mai mică de 1 metru pe secundă, pentru a le permite peştilor care îi curăţă să aibă suficient timp la dispoziţie.

  curățători paraziți

  Rechinii înoată de obicei cu o viteză de 2 metri pe secundă. Se consideră că recifele ce sunt habitate pentru peştii curăţători din familia Labridae sunt vitale pentru sănătatea rechinilor-vulpe. Funcţia importantă din viaţa rechinilor ar putea fi foarte uşor perturbată de către oameni.

  curățători paraziți