Lista de produse / Produse / Ceva Romania

Comprimate antiparazitare

como puedo eliminar los oxiuros că sunt inferioare

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 1 Adauga in cos Adauga la lista dorintelor Informatii 1. Galway, Ireland. Nematode cu cârlig: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum adulţi.

comprimate antiparazitare

Nematode cu aspect de bici: Trichuris vulpis adulţi. Cestode Viermi plaţi segmentaţi: Echinococcus species E.

Detalii produs

A comprimate antiparazitare se utiliza în acelaşi timp cu compuşi ai piperazinei deoarece efectele antihelmintice ale pirantelului şi piperazinei pot fi antagonice. Nu se utilizează la animalele cu hipersensibilitate cunoscută la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar 7.

Aceasta este echivalentul unui comprimat  Exitel Plus pe 35 kg  greutate corporală. Câinilor cu greutatea de peste 35 kg, le trebuie administrată un comprimat de Exitel Plus XL plus comprimate antiparazitare potrivită de Exitel Plus, echivalentul unui comprimat pe fiecare 10 kg greutate corporală.

Țara care a aprobat tratarea Covid-19 cu un medicament antiparazitar

Câinilor cu greutatea de aproximativ 17,5 kg le trebuie administrată o jumătate de comprimat. Comprimatele pot fi date direct câinelui sau încorporate în hrană.

Intestinele lenese, balonarea si constipatia au acum o solutie. Afla despre ce e vorba!

Nu este necesară înfometarea animalului  înainte sau după tratament. Ghid de dozare: Approx Părţile neutilizate din comprimat trebuie utilizate în maximum 14 zile. Comprimate antiparazitare produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare. A nu se utiliza după data expirării. De fiecare dată când o jumătate de comprimat neutilizat este păstrat, trebuie repus în spaţiul deschis din blister şi inserat înapoi în cutia de carton.

Antiparazitare externă și internă

Administrarea concomitentă cu alţi compuşi colinergici poate duce la efecte toxice. Infestarea cu viermi plaţi segmentaţi reapare cu certitudine - dacă nu se realizează controlul gazdelor intermediare, precum: purici, şoareci.

Efectele teratogene atribuite dozelor mari de Febantel au fost raportate la ovine şi şobolani. Nu au fost efectuate studii la căţele în timpul gestaţiei precoce.

Se recomandă ca produsul să nu fie utilizat la căţele în primele 4 săptămâni de gestaţie. A nu se depăşi doza comprimate antiparazitare când se tratează căţelele gestante. Rezistenţa parazitară la o anumită clasă de antihelmitice se poate dezvolta consecutiv folosirii frecvente şi repetate a unui antihelmintic din clasa respectivă.

Recomandări Video

Precauţiuni ale utilizatorului: În caz de ingestie accidentală solicitaţi imediat sfatul medicului şi prezentaţi medicului prospectul produsului. Pentru o bună  igienă,  persoanele care administrează comprimatele la câine direct sau prin încorporarea în hrana câinelui,  trebuie să se spele pe mâini după aceea. Numai pentru uz veterinar.

does hpv cause head and neck cancer p b scutură paraziții

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere comprimate antiparazitare a reziduurilor menajere. Adresaţi-vă medicului veterinar cum să eliminaţi medicamentele care nu mai sunt necesare. Aceste măsuri  trebuie să ajute la protejarea mediului. ALTE INFORMAŢII 2, comprimate antiparazitare, 5, comprimate antiparazitare, 8, 10, 12, 14, 16, 18, comprimate antiparazitare, 24, 28, 30, 32, 36, 40, 42, 44, 48, 50, 52, 56, 60, 64, 68, 70, 72, 76, 80, 84, 88, 92, 96, 98,,,sau comprimate.

Produse antiparazitare interne și externe pentru pisici

Nu toate dimensiunile de ambalaj pot fi comercializate. Colorectal cancer follow up guidelines orice informaţii referitoare la acest produs medicinal veterinar, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al deţinătorului autorizaţiei de comercializare. Scrie o recenzie Comprimate antiparazitare pentru Câini.