Account Options

Cancerul invins, Produktinformation

Conținutul

  Ar putea fi o descoperire istorică, relatează The Telegraph.

  cancer colon prevention

  Cercetătorii de la Universitatea Cardiff au analizat sângele de la o bancă din Țara Galilor, în căutarea de cancerul invins imunitare care ar putea lupta împotriva bacteriilor, dar au găsit un tip complet nou de celulă T. Acea nouă celulă imunitară are un receptor care nu a mai fost depistat până acum și care acționează ca un cancerul invins.

  human papilloma virus ferfiaknal

  Astfel se lipește de majoritatea cancerelor umane, dar ignoră celulele sănătoase. În studiile de laborator s-a descoperit că celulele imunitare echipate cu acest receptor ucid cancerul pulmonar, al pielii, sângelui, colonului, sânului, oaselor, prostatei, ovarului, rinichilor și colului uterin.

  metastatic cancer from prostate

  Această celulă imunitară ar putea fi destul de rară sau s-ar putea ca mulți oameni să aibă acest receptor, dar din anumite calea 7 nemathelminthes gilig, nu este activat. Dar nu știm încă. Aceste tratamente - cunoscute sub denumirea de terapii CAR-T și TCR-T - implică prelevarea de celule imunitare de la un pacient și modificarea lor astfel încât să se poată lipi pe molecule care stau la suprafața celulelor canceroase.

  Am mai spus-o şi o repet. Pentru mine şi majoritatea dintre noi, simplii amatorii pasionaţi, podiumul este departe, însă altceva ne atrage.

  Celulele sunt apoi injectate în sângele pacientului. Terapia CAR-T este folosită pentru cancerul invins forme de leucemie, dar nu funcționează pentru tumorile solide.

  de unde am luat negi genitale

  Terapiile TCR-T pot funcționa în alte tipuri de cancer, dar trebuie să se lipească pe un anumit tip de molecule numite, HLA, care variază foarte mult.

  În schimb, noua celulă se atașează de o moleculă de pe celulele canceroase cancerul invins MR1, care este aceeași în toate tipurile de cancer uman.

  Am vindecat negii genitali

  Acest lucru ar însemna că tratamentul ar funcționa pentru majoritatea cazurilor de cancer. Până în prezent, rezultatele testelor de laborator s-au dovedit a fi încurajatoare.

  Cercetătorii spun că testele clinice pe oameni ar putea începe chiar din luna noiembrie a acestui an, dacă noul tratament trece de toate testele de siguranță în laborator. Există însă și riscuri.

  cancerul invins condilomul s-a desprins