More stuff

Bagabontii 99, #bagabonti photos and videos on Instagram - InstaStalker

Conținutul

bagabontii 99

De asemenea, acesta a precizat ca formatia BUG Mafia nu este afectata deloc de aceasta decizie a Consiliului National al Audiovizualului. Oricum, noi nu mai suntem difuzati atat cat sa ne ajute, asa ca bagabontii 99 internetul", a spus acesta. Totodata, referitor la decizia Consiliului, Ombladon de la Parazitii a declarat: "Nu ne mai intereseaza".

tablete de tratament helmint

Sa le scoata de tot. Nu ne bagabontii 99 intereseaza deloc", a spus acesta.

ŞTIRILE ZILEI

Citește și CNA: Dan Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile din cauza carora i-a fost retrasa licenta OTV Opt melodii, intre care patru ale trupei Parazitii - "De ziua ta", "Toate-s la fel", "Bagabontii bagabontii 99 si "Cum sa jignesti o femeie" - au fost interzise de la difuzare pe posturile de televiziune si radio inainte de ora CNA a luat aceasta decizie in incercarea de a curata audiovizualul din Romania de melodii cu limbaj vulgar, difuzate la TV si la radio la bagabontii 99 accesibile bagabontii 99, fapt interzis de legislatia audiovizualului.

Decizia bagabontii 99 fost luata in contextul in care aceste piese au fost difuzate la emisiunile matinale de la Kiss Bagabontii 99 si Radio Zu, in lunile septembrie, octombrie si noiembrie CNA a analizat, in sedinta de miercuri, emisiunile matinale difuzate de principalele posturi de radio din Romania, in perioada 24 august - 30 noiembrie Consiliul a constatat o recidiva in folosirea limbajului vulgar si cu tenta sexuala in emisiunile matinale difuzate de Kiss FM, Radio Zu si Radio In cinci editii ale emisiunii "Cronica carcotasilor", difuzate in luna septembrie la Kiss FM, au fost difuzate melodiile "Scoate limba" de Mamelino, cancer peritoneal en hombres ziua ta" de Parazitii, dar si un grupaj muzical intitulat "Barbati fara femei", care au continut limbaj vulgar.

De asemenea, intr-o emisiune "Cronica carcotasilor" din luna septembrie a fost difuzat un banc care a continut conotatii sexuale, iar in bagabontii 99 multe editii ale emisiunii difuzate in aceeasi luna au fost difuzate inregistrari cu injuraturi, care au fost doar partial cenzurate.

bagabontii 99

Si in lunile octombrie si noiembrie, la "Cronica carcotasilor" de la Kiss FM au fost transmise melodiile si grupaje muzicale cu limbaj vulgar, dar si bagabontii 99 cu injuraturi partial cenzurate. O situatie similara a constatat CNA si la Radio Zu, in emisiunile matinale "Morning Zu", difuzate in septembrie, octombrie si noiembrie Totodata, realizatorii au folosit un limbaj vulgar in scenete difuzate in emisiune. Situatia s-a repetat si in lunile octombrie si noiembrie.

bagabontii 99 complicanze intervento papilloma virus

Pe de alta parte, in cazul Radio 21, CNA a constatat ca in emisiunea matinala "4D dimineata" difuzata in lunile septembrie, octombrie si noiembrie a fost folosit un limbaj licentios si a fost difuzata melodia "Talk Dirty" de Jason Derulo, care a cuprins limbaj bagabontii 99.

Narcisa Iorga a facut recomandarea ca aceste melodii sa fie difuzate de radiodifuzori dupa ora Acestea din urma pot fi difuzate de radiodifuzorii din Franta doar dupa ora Si presedintele CNA, Laura Georgescu, a spus ca este o practica europeana in legatura cu melodiile din audiovizual. Melodiile sunt creatii artistice si au un pronuntat caracter de satira, ceea ce lipseste in scenete Scenetele reflecta in continuare infantilismul si saracia de idei a acestor realizatori care nu pot iesi din aluziile sexuale", a spus Mititelu.

ce poate provoca negi genitale provoacă condilom vulvar

El a mai spus ca i se pare "total neintelept" modul in care majoritatea membrilor CNA a votat in privinta melodiilor. Sursa: Mediafax Tags: cnabug mafiaombladonStiri actuale.

Ai nevoie de o prevenire a viermilor? hpv impfung erfahrung