Vaginita bacteriana - generalitati, simptome si analize medicale recomandate | Bioclinica

Bacterii genitale, Infectii genitale, cele mai frecvente probleme cu care se confrunta femeile

Montavit Internaţional

Malattie Vaginoza bacteriană Vaginoza bacteriană este o formă de inflamație vaginală care rezultă din înmulțirea uneia dintre numeroasele tipuri de bacterii care sunt în mod normal prezente în vagin. Înmulțirea afectează echilibrul natural al bacteriilor vaginale.

viermi virusi

Vaginoza bacteriană poate prevenirea infecțiilor helmintice în timpul alăptării apară la orice femeie, dar femeile care sunt încă active sexual sunt mai frecvent afectate.

Contactul sexual neprotejat sau dușurile frecvente cresc riscul de vaginită bacteriană. Simptome Vaginoza bacteriană poate fi prezentă fără a genera simptome.

bacterii genitale platyhelminthes vierme fluke

Cu toate acestea, simptomele tipice ale vaginitei bacteriene includ: Scurgere vaginală subțire alb-cenușie Miros vaginal suspect sau fetid mai ales după actul sexual Mâncărimi vaginale Senzația de arsură în timpul urinării Cauze Cauza vaginitei bacteriene este o înmulțire exagerată a uneia dintre numeroasele bacterii prezente bacterii genitale mod normal în vagin.

Bacteriile "bune" lactobacilide obicei, depășesc numeric bacteriile "rele" anaerobe din vagin.

Căutați ajutor? Adresați-vă unui profesionist în domeniul sănătății.

Cu toate acestea, dacă există o înmulțire rapidă a anaerobelor, echilibrul natural al microorganismelor din vagin este întrerupt, ducând la vaginoza bacteriană.

Factori bacterii genitale risc Factorii care cresc riscurile de a face o vaginoză bacteriană includ: Parteneri sexuali multipli sau un partener recent: Vaginoza bacteriană are șanse mai mari să apară la femeile cu parteneri sexuali multipli sau un nou partener sexual. De asemenea, apare la femeile care au partenere de același sex.

  1. Nasal inverted papilloma histology
  2. Negi de col uterin îndepărtarea polipului
  3. Tratamentul condiloamelor ambilor parteneri
  4. Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Pinterest Informatii generale Flora normala a tractului genital bacterii genitale variaza in functie de pH-ul si concentratia de estrogeni a mucoasei, aflate in stransa corelatie cu varsta, astfel: — prepubertar si postmenopauza flora este dominata de stafilococi si corinebacterii aceeasi flora pe care o gasim pe suprafata epiteliului ; — la femeile active sexual flora microbiana se modifica, fiind alcatuita din Enterobacteriaceae, streptococi, stafilococi, bacterii anaerobe lactobacili, bacili anaerobi nesporulati, coci anaerobi.
  5. Dezechilibrul florei vaginale Multe femei se plâng de apariția unor simptome neplacute în zona genitala: prurit mâncarimedureri, arsuri sau secretie vaginala.
  6. Medicamente pentru condiloame

Dușul: Clătirea frecventă a vaginului cu apă sau folosirea dușului pot de asemenea să perturbe echilibrul natural al acestui mediu. Acest lucru poate provoca înmulțirea bacteriilor anaerobe și, prin urmare, poate duce la vaginoza bacteriană. Lipsa naturală a lactobacililor: în cazul în care mediul natural al vaginului nu produce suficienți lactobacili, persoana poate fi mai predispusă la a suferi de vaginoză bacteriană.

papule perlate sau condilom remedii împotriva paraziților protozoici

Complicaţii În mod normal vaginoza bacteriană nu provoacă complicații. Cu toate acestea, în anumite condiții, vaginita bacteriană poate duce la: Naștere prematură: Vaginoza bacteriană poate provoca nașterea prematură și bebelușii vor avea greutate mică la naștere. Infecții cu transmitere sexuală: Vaginoza bacteriană crește riscul infecțiilor cu transmitere sexuală, cum ar fi HIV, herpes simplex, chlamydia sau gonoreea.

Azi 21.02.2018 Bogdan I Viorel Noul Papa al Satului Vatican al Romei daca va dori Papa Francisc .AUM

Riscul de infecție după o intervenție chirurgicală ginecologică: Vaginoza bacteriană poate conduce la apariția infecțiilor post-operatorii după proceduri precum histerectomia, dilatarea și chiuretajul.

Boala inflamatorie pelvină: Vaginoza bacteriană poate provoca de asemenea boala inflamatorie pelvină care este o infecție a uterului și a bacterii genitale uterine ce poate spori riscul de infertilitate.

Secreţie vaginală (identificare bacteriană şi fungică)

Recidivă Vaginoza bacteriană poate să reapară în mod obișnuit într-o perioadă de 3 până la 12 luni după tratamentul inițial. Poate fi util să se încerce terapia de colonizare cu lactobacili, care are ca obiectiv creșterea numărului de bacterii bune în vagin prin consumul anumitor alimente care conțin lactobacili cu scopul de a bacterii genitale echilibrul natural din mediul vaginal.

Profilaxie Următorii pași vă pot ajuta să preveniți vaginita bacteriană: Minimizarea iritației vaginale: Iritarea vaginală poate fi redusă la minim, evitând băile fierbinți, săpunurile parfumate, tampoanele sau vata.

De asemenea, zona bacterii genitale ar trebui să fie uscată bine după duș.

papilloma labbro cane recenzii de unguent de zinc vs papilomas

Evitarea dușului: Utilizarea frecventă a dușului poate întrerupe bacterii genitale natural al vaginului și poate crește riscul de vaginită bacteriană. Evitarea infecțiilor cu transmitere bacterii genitale Riscul infecțiilor cu transmitere sexuală poate fi redus prin practicarea sexului sigur, prin limitarea numărului de parteneri sexuali sau prin abstinență.

ce viermi în ochii ei

Faceți o rezervare Completați informațiile dvs.