Antihelmintic pentru copii pentru prevenire

Antihelmintic porc

Conținutul

antihelmintic porc papiloma palatului moale

Exiptol cut 50 tb Are efect inspecial asupra urmatorilor paraziti: Haemonchus contortus, Antihelmintic porc axei, Trichostrongylus columbriformis, Nematodirus spp, Dictyocaulus spp, mullerius capillaris, Oesophagostomum spp, Cooperia spp, Capillaria spp, Gaigeria, Avitelina spp, forme adulte de Fasciola hepatica si Fasciola gigantica, Ostertagia ostertagi, Bunostomum spp, Chabertia ovina, Strongyloides papillosus, Dictyocaulus filaria, Protostongylus spp, Marshallagia, Fascioloides magna, Thysanosoma actinoides, Moniezia expansa, Dicrocelium dendriticum.

La bovine este recomandat ca tratamentele impotriva fasciolozei sa se efectueze toamna, dupa revenirea de la pasune in adapost. La ovine este antihelmintic porc un tratament primavara si doua tratamente toamna, la interval de saptamani.

Se recomanda consultarea unui medic veterinar pentru diagnosticul, supravegherea, controlul si tratamentul infestatiilor parazitare Efecte secundare: Derivatii benzimidazolici sunt foarte bine tolerati atat de animalele domestice cat si de cele salbatice.

ciuperci reishi

Toate medicamentele din aceasta grupa sunt in general lipsite de efecte secundare in dozele terapeutice, chiar si atunci cand sunt administrate la animale slabite, deoarece substantele active se comporta diferit in organismul mamiferelor, decat in tesuturile parazitilor. Exista posibilitatea ca parazitii sa dezvolte o rezistenta la actiunea antihelmintic porc daca acesta este utilizat singur si o perioada indelungata de timp. Interactiuni cu alte medicamente: Albendazolul este compatibil cu orice alt medicament antihelmintic administrat simultan de ex Levamisolrezultatul asocierii fiind de obicei o potentare a efectului efect sinergic.

oua la helminti

Precautii: A nu se depasi doza recomandata. Pentru diagnostic, contolul, supravegherea si tratamentul parazitozelor consultati medicul veterinar.

antihelmintic porc viermi de bandă la copii

Spalarea mainilor antihelmintic porc obligatorie pentru persoanele care au venit in contact cu produsul. Se elibereaza pe baza de reteta emisa de medicul veterinar.

Siteurile noastre

Timp de asteptare Bovine: tesuturi comestibile zile; lapte: 5 zile Ovine: tesuturi comestibile zile; lapte: 5 zile Prezentare: Cutii cu 5 blistere a 10 boluri fiecare. Pastrare: La temperatura camerei, ferit de lumina A nu se lasa la indemana copiilor.

antihelmintic porc leziuni ale pielii giardiei

Asias 2,Pallini-Attiki, Grecia. Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.

enterobius vermicularis symptomen ce să i dai omului iod